Wat voor type risicomanager ben jij?

Geplaatst door

Hoe gaat risicomanagement leven in mijn organisatie? Hoe krijg ik mijn management mee? Welke stappen moet ik zetten? Hoe krijg ik budget en de juiste positionering? Hoe zorg ik dat het geen lijstje om het lijstje wordt? Hoe zorg ik dat ik voldoe aan de nieuwe coso waarbij risicomanagement aan strategie en performance wordt gekoppeld.

Veel controllers, directeuren, risicomanagers, internal auditors worstelen met deze implementatie vragen. Maar besef wel; je bent zelf de sleutel naar succesvol risicomanagement.

Invloed en communicatie

In dit webinar gebruik ik een model van Annet Mikes, zij deed onderzoek naar soorten risicomanagers en wat belangrijk is. Heb je voldoende invloed, ben je goed gepositioneerd en ben je communicatief (juiste “tone of voice”) naar de organisatie ? Dan kon je wel eens heel succesvol worden!!! In het webinar geef ik veel praktijkvoorbeelden.

Naris GRC

Houding en gedrag risicomanagement Annet Mikes

Waardering: 1 uit 5.

DOWNLOAD SLIDES https://naris.com/nl/download/9497/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s