Robert ’t Hart

Contactgegevens

r.hart@naris.com mobiel 06 43 25 97 86

Robert is docent strategisch risicomanagement aan de Universiteit Twente, VU, NBA, VNG, SBO en de Rijksacademie. Maar Robert neemt ook zelf risico’s als ondernemer en is eigenaar van Naris, de specialist in GRC software.

Meer dan  20 jaar helpt hij organisaties met het opzetten en daadwerkelijk implementeren van integraal risicomanagement. En dit op een positieve manier.

Robert krijgt energie van het spreken voor medewerkers en directie- en managementteams en het op interactieve wijze overbrengen van zijn kennis.

5 comments

  1. Robert, de verkorte opleiding ‘risicomanagement en gedragsverandering’ zet de raderen aan het draaien en levert veel inzichten en informatie op die toepasbaar zijn bij het opzetten van risicomanagement binnen ons ROC. Deze blog helpt enorm bij het verbreden van de blik op RM. Kortom het smaakt naar meer, veel meer! Dank.
    Taco van Leeuwen, Deltion College

  2. Beste Robert, als je nog een keer een co-trainer nodig hebt… ik heb net weer een succesvolle workshop risicomanagement gegeven voor een College van Gedeputeerde Staten. Mijn succesformule: het (op creatieve wijze) faciliteren van de echte dialoog over risico’s en kansen.

  3. Robert, deze columns of blogs zijn een geschenk, dan je wel ! Frank Galesloot concerncontroller gemeente Deventer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s