Niet iedereen is een risicomanager

Geplaatst door

We zeggen het zo vaak; iedereen is een risicomanager, want iedereen managet dagelijks risico’s. Een flauw voorbeeld is dat we toch eerst naar links, rechts en dan weer naar links kijken wanneer we de straat oversteken. In organisaties willen we hetzelfde; dat alle managers risico’s managen. Heel eerlijk denk ik dat veel managers dit automatisch doen. Maar er is één probleem, de enorme toename aan risico’s o.a. uit wet- en regelgeving. Ook dit zijn risico’s die gemanaged moeten worden. Het is echter de vraag door wie? Lees de blog hier….

Niet iedereen is een risicomanager
risicomanager

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s