Robert ’t Hart

Robert ’t Hart is directeur bij het Naris.  Daarnaast is hij docent strategisch risicomanagement aan de Universiteit Twente, NBA, VNG, SBO en de Rijksacademie.

Robert is ooit begonnen met risicomanagement vanuit de governance gedachte. Tegenwoordig houdt hij zich bezig met resultaatgericht risicomanagement  door de koppeling te leggen met de strategie van organisaties.  Ook helpt hij raden van bestuur met hun risk appetite statement.

’t Hart krijgt energie van het spreken voor medewerkers en directie- en managementteams en het op interactieve wijze overbrengen van zijn kennis. Hij is ervan overtuigd dat risicomanagement organisaties helpt bij het verkrijgen van vertrouwen van hun stakeholders. Uitdaging om dit te bereiken is wel dat vooroordelen (zo negatief) moeten worden weggenomen en weerstand moet worden overwonnen.

Keertje kennis maken of sparren over risicomanagement?  r.hart@naris.nl of bel 0643259786

 

 

 

5 Replies to “Robert ’t Hart”

  1. Beste Robert, als je nog een keer een co-trainer nodig hebt… ik heb net weer een succesvolle workshop risicomanagement gegeven voor een College van Gedeputeerde Staten. Mijn succesformule: het (op creatieve wijze) faciliteren van de echte dialoog over risico’s en kansen.

  2. Robert, de verkorte opleiding ‘risicomanagement en gedragsverandering’ zet de raderen aan het draaien en levert veel inzichten en informatie op die toepasbaar zijn bij het opzetten van risicomanagement binnen ons ROC. Deze blog helpt enorm bij het verbreden van de blik op RM. Kortom het smaakt naar meer, veel meer! Dank.
    Taco van Leeuwen, Deltion College

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: