Robert ’t Hart

Robert is eigenaar van Naris, de specialist in GRC software. Daarnaast is hij docent strategisch risicomanagement aan de Universiteit Twente, VU, NBA, VNG, SBO en de Rijksacademie.

Meer dan  20 jaar helpt hij organisaties met het opzetten en daadwerkelijk implementeren van integraal risicomanagement.

Robert krijgt energie van het spreken voor medewerkers en directie- en managementteams en het op interactieve wijze overbrengen van zijn kennis.

Keertje kennis maken of sparren over risicomanagement?  r.hart@naris.com of bel 0643259786

5 comments

  1. Robert, de verkorte opleiding ‘risicomanagement en gedragsverandering’ zet de raderen aan het draaien en levert veel inzichten en informatie op die toepasbaar zijn bij het opzetten van risicomanagement binnen ons ROC. Deze blog helpt enorm bij het verbreden van de blik op RM. Kortom het smaakt naar meer, veel meer! Dank.
    Taco van Leeuwen, Deltion College

  2. Beste Robert, als je nog een keer een co-trainer nodig hebt… ik heb net weer een succesvolle workshop risicomanagement gegeven voor een College van Gedeputeerde Staten. Mijn succesformule: het (op creatieve wijze) faciliteren van de echte dialoog over risico’s en kansen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s