Robert ’t Hart

Robert is eigenaar van Naris, de specialist in GRC software. Daarnaast is hij docent strategisch risicomanagement aan de Universiteit Twente, VU, NBA, VNG, SBO en de Rijksacademie.

Meer dan  20 jaar helpt hij organisaties met het opzetten en daadwerkelijk implementeren van integraal risicomanagement.

Robert is  geïnteresseerd in de governance van organisaties;

  • Welke strategie heeft de organisatie?
  • Wat is de risk appetite?
  • Wat is de sturingsfilosofie?
  • Hoe beheerst men de risico’s?
  • Beslissingen en management van houding en gedrag van medewerkers
  • Hoe legt men verantwoording af ?

Meer dan  20 jaar helpt hij organisaties met het opzetten en daadwerkelijk implementeren van integraal risicomanagement. Hierbij wordt altijd een koppeling gelegd met de strategie en de risicocultuur. Ook helpt hij raden van bestuur met hun risk appetite statement.

Robert krijgt energie van het spreken voor medewerkers en directie- en managementteams en het op interactieve wijze overbrengen van zijn kennis.

Hij is ervan overtuigd dat risicomanagement organisaties helpt bij het verkrijgen van vertrouwen van hun stakeholders. Uitdaging om dit te bereiken is wel dat vooroordelen (zo negatief) moeten worden weggenomen en weerstand moet worden overwonnen.

Keertje kennis maken of sparren over risicomanagement?  r.hart@naris.com of bel 0643259786

5 comments

  1. Beste Robert, als je nog een keer een co-trainer nodig hebt… ik heb net weer een succesvolle workshop risicomanagement gegeven voor een College van Gedeputeerde Staten. Mijn succesformule: het (op creatieve wijze) faciliteren van de echte dialoog over risico’s en kansen.

  2. Robert, de verkorte opleiding ‘risicomanagement en gedragsverandering’ zet de raderen aan het draaien en levert veel inzichten en informatie op die toepasbaar zijn bij het opzetten van risicomanagement binnen ons ROC. Deze blog helpt enorm bij het verbreden van de blik op RM. Kortom het smaakt naar meer, veel meer! Dank.
    Taco van Leeuwen, Deltion College

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s