Het meest gebruikte risicomanagementpakket in Nederland

NARIS GRC is met meer dan 200 organisaties (waaronder gemeente Amsterdam, Van Gansewinkel, Tennet en Artsen Zonder Grenzen) het meest gebruikte risicomanagementsoftwarepakket in Nederland. Onze risicomanagementsoftware automatiseert het hele proces van risicomanagement en werkt op alle locaties en apparaten in de cloud. De software kent een gebruiksvriendelijke interface en is zodanig ingericht dat het door meerdere gebruikers kan worden gebruikt. Uniek aan NARIS is de risicokennisbank die kennisdeling over risico’s faciliteert.

Wil je een keer een demo wat onze software kan ? Of sparren over risicomanagement? Mail; r.hart@naris.com

Over NARIS

NARIS is een webbased risicomanagementsysteem dat het gehele risicomanagementproces binnen uw organisatie kan ondersteunen. Het NARIS-platform maakt het mogelijk om aanwezige risico-informatie vanuit diverse plaatsen uit de organisatie op te halen en te clusteren. NARIS is een Risk Intelligence-systeem dat het voor uw organisatie mogelijk maakt om vanuit verschillende rollen (denk aan directie, manager, controller, auditor, contractmanager, kwaliteitsmedewerker of projectmanager) risicogestuurd te werken. De informatie uit integrale risicoanalyses helpt het management bij het nemen van strategische beslissingen en bij het efficiënter inrichten van processen. U kunt bijvoorbeeld uw beste mensen op de meest risicovolle contracten, processen en stakeholders inzetten. Door deze gefocuste risicobenadering kunnen de directe beheerskosten tot wel tien procent dalen.

Over Naris

Naris is volledig gespecialiseerd in dienstverlening op het gebied van risicomanagement. Dit totaalpakket bestaat uit software (NARIS) en training en coaching (naris.riskacademy.com). Wij hebben kennis van vele markten in zowel de publieke als private sector.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s